ÇEDES Projesi Kapsamında Rukiye Yaşar Ve Bülent Okur Hocamız 7/C Sınıfı Öğrencileri İle Mangala Oyunu Etkinliği Yaptılar

Bülent OKUR hocamız günümüzün en büyük sorunu olan, insanı uyuşturan teknoloji bağımlılığından kurtulmak için 4000 yıldır oynadığımız Türk oyunu Mangalanın bir çözüm olabileceğini, bu oyunla kültürümüzü daha yakından tanımak ve yaşatmanın fevkalade değerli olduğundan bahsetti. Ayrıca her oyunda centilmenliğin, saygının ön planda olması gereğini kazanma ve kaybetme duygusunu harmanlayarak  adabı muaşeret ile oyun oynamanın fazilet ve güzelliğini anlatarak kısa bir sohbet yaptıktan sonra öğrencilerimizle Mangala oynadık.

15.02.2024 56