Eskişehir Teknik Üniversitesi Uzay Gözlemevine Gezi Yaptık

8/C sınıfı öğrencileri, Değerler Kulübü Rehber Öğretmenleri Rukiye YAŞAR ve İbrahim ŞİMŞEK, manevi danışmanınız Esentepe Ulu Camii İmamı Bülent OKUR hocamız ile birlikte Eskişehir Teknik Üniversitesi Uzay Gözlemevine gezi yaptılar.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Astrofizik Öğretim görevlisi Metin ALTAN, Asistanları Hande Hanım ve Emre Bey rehberliğinde öğrencilerimize "GEZEGEN ARAŞTIRMALARI" konulu bir seminer verildikten sonra, Satürün, Jüpiter ve Ay gözlemi yapıldı. Yıldızların konumları hakkında bilgi sahibi olundu. Ardından Mars Odasına geçerek bir Nasa çalışanı gibi araştırma yapmanın tadına varıldı. Kıymetli bilgilerini bizimle paylaşan değerli hocam Metin ALTAN hocamıza ve ekibine, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

24.10.2024 40

24-10-202424-10-202424-10-202424-10-2024